Åbningstider
Mandag - torsdag: kl. 17 - 22
Fredag og lørdag: kl. 16 - 23
Søndag:      Lukket


6

Kundeanmeldelser

”Lige roser Bøf & Vin; Rigtig flot og lækker mad, smukt og flot anrettet, perfekt stegt. En god og venlig, behagelig betjening! Kan varmt anbefales. Et sted, hvor man skal prøve at spise. Vi kommer igen!”
Gurli Jensen

 

”God service og rigtig lækker mad. Bestemt ikke sidste gang vi kommer her.”
Charlotte Schultz Rusholt

 

”Meget lækkert mad. Friske varer. Rigeligt – Alle mætte. Fin betjening – Glade ansigter. Varmeste anbefaling. Herkommer jeg igen!”
Jette Roed Ramlov

 

”Maten smakte virkelig meget godt, både lammekoteletterne og biffen var stegt som vi bestilte, og passelig krydret efter vår smak. Betjeningen var også serviceminded og meget hyggelige, også meget trivelige lokaler.”
Karin Øverland, Norge

 

”Nok nogen af de bedste bøffer, vi har fået.”
Michael Riis

 

“Rigtig godt, kødet dejlig mørt. God og venlig betjening. Stedet er hyggeligt. Vil anbefale det til andre.”
Anitta Knudsen

 

”Det er et utroligt hyggeligt sted. Jeg er her for første gang og det er ikke sidste gang. Venlig betjening og en fantastisk mør steak og lækkert tilbehør. Et og flere besøg værd! God jul.”
Kirsten Byrholdt Nielsen

 

”Maden var yderst velsmagende, anrettet pænt, og ventetiden var meget lav – helt perfekt til frokost.”
Carina Pousset

 

”Spændende forret med en rigtig god chilisovs. Hovedretten en bøf så saftig og mør – stegt lige efter mit ønske. Desserten var så god – god ”tung” chokoladekage med forfriskende is. God rødvin.”
Hilsen skibonitten Jonna Lisbeth Kristiansen

 

”Vi har haft en super fantastisk aften med fabelagtig betjening. Vi mød, at der var plads til snak og hygge mellem måltiderne og fik serveret nogle fantastiske retter – kan anbefale mørbraden, den kunne tygges med øjenbrynene, så mør var den. Stedet kan varmt anbefales. God pris, god betjening, god mad – Vi kommer igen!!!”
Anna Christina Ebert Christensen

 

” Super god mad – især den lækre striploin steak, som var perfekt stegt. Super salatbar og venlig service. Tak for en hyggelig dag. Ses snart igen!”
Helle Lind Larsen

 

”Rigtig lækker mad og super godt til pengene. Min kammerat og jeg har fået en hyggelig middag. Trods travlhed fik vi en rigtig fin betjening. Bøffen var sagtig og rygende varm – akkompagneret af god bagekartoffel og fri salatbar.”
Louise Pedersen

 

“I burde hedde ”Danmarks bedste Bøf & Vin”. Ved ikke, hvad I gør, men det smager helt fantastisk, og samtidig med et sødt og venligt personale gør det besøget til en god oplevelse.”
Ib og Else Marie Rasmussen

 

”Har lige nydt en perfekt stegt og dejlig mør frokostbøf. Dertil ”mange” fine pomfritter. Salatbaren var også fin. Så alt i alt et lækkert og veltilberedt måltid. Tak for det! Jeg kommer igen!!!
Hanne N. Nielsen

 

”Det har været en fantastisk oplevelse. Maden var perfekt. Kødet var mørt og så flot ud på tallerknen. Har været der en gang før og kommer meget gerne igen.”
Astrid Nissen

 

”Det har været en god oplevelse, lækker mad og sød og venlig servering. Vi fik endda vist, hvordan servietterne bliver foldet. Pænt og rent og hyggelig atmosfære. Vi kommer gerne igen.”
Tascha Schmidt

 

”En rigtig fin lille restaurant med en hyggelig atmosfære. Bøfferne var stegt perfekt og serveres på en utraditionel tallerken.”
Josefine Holm Nielsen

 

” Superlækkert mad. Kan varmt anbefales. Fin betjening.”
Annemarie Thomsen

 

”This is the first time I came here and my impression of it was very good. The staff is kind and the environment is awesome. I had a steak and it was the best meat I had in Aalborg so far. So Tusind tak for this experience! J I´ll come back for sure J.”
Daniel Lizsicsar

 

“Tak for rigtig lækker mad. På trods af at vi ved bordet ønskede forskellige tilberedninger af vores kød, lykkedes alle til tilfredshed. God sammensætning af menuen J.”
Nete Engen Christiansen

 

”Rigtig god oplevelse! Saftig, mør bøf med dejlig krydret smag og varm! UhmJ Sprød og frisk salat – ikke mindst rigtig god betjening. Hurtig servering og sødt personale. Alt i alt en rigtig god oplevelse!”
Mai-Britt Borgstrøm

 

”Lækker salatbar. En af de bedste bøffer, jeg har smagt, og fedt med anretning, hvor bøffen kommer ind på en varm plade. Bøffen var godt krydret og perfekt medium. Bagekartoflen var ligeledes perfekt tilberedt, og godt krydret med bla. Hvidløgssmør. Venlig og smilende betjening. 6 ud af 6 stjerner. Godt prisniveau.”
 Rasmus Nygaard

 

”Super service, fantastisk lækker mad og de bedste bøffer i Aalborg. Været her 2 gange nu, og kommer helt sikkert igen og igenJ. Held og lykke!”
Dorte Ditlev Borup


”Jeg synes maden var rigtig lækker, virkelig god mør bøf. Super service!”
Heidi Tausen


”På en kold og blæsfuld september dag var det skønt at komme ind og få så lækker, mør og smagfuldt et stykke kød i hyggelig atmosfære! Tak for en dejlig frokostJ.”
Christina Ørndrup Nielsen


”Maden var i høj klasse, det smagte som det så ud, og det var rigtigt godt. Tjenerne gik med et stort smil, så stemningen var god.”
Kevin Huynh

 

”Virkelig en overraskelse over hvor pænt – rent og venlig betjeningen er. Mad rigtig god bøf, som serveres på sten pande, hvor den steger færdig. Lækkert ta´selv salat – Et stort plus, at man må få barnevogn med ind + amning her, så man som ny mor kan komme i byen. Go´oplevelse. Kommer igen!
Julie Wagner Kold

 

”Super lækker bøf, mør og saftig og fuld af smag. 10 tommelfingre opJ. Tak for mad!”
Lene Toft Nørgaard

 

”Rigtig lækre og møre bøffer. God service og det gik hurtigt.”
Katrine Sørensen


”I får alle de kokkehuer der er, for jeres gode mad. Alt har bare været perfekt, og god service hele vejen igennem. Der har ingenting været at sætte en finger på. Super god mad. Jeg vender snart tilbage for I er flere besøg værd. Tak.”
Jane Rosenkvist


”Det har igen som altid været 3 lækre retter, friske råvarer, super tilberedelse, meget flot anrettet. Rigtig sød betjening. Vi er så mætte. Jeg har kendt Bøf & Vin i mange år, også fra Frederikshavn. Det har altid været noget fantastisk mad, og en dejlig oplevelse.”
Alice Donbæk


”Fantastisk god, smilende og imødekommende betjening. Dejlig afstemt mad. Hvis jeg skulle komme med et forslag, ville det være at gøre opmærksom på oreganoen på bøffen, som jeg personligt synes fuldendte smagsoplevelsen, men alle har ikke som mig. Ellers en enestående middag til en favorabel pris. Tak for i aften. Vi ses helt sikkert igen.”
Helle Roland Dirksen


”Maden og service var begge fantastiske. Maden var helt klart det bedste! Jeg vil helt klart anbefale dette spisested til andre. Tak for dejlig mad og vidunderlig service!”
Sophie Aronsson Jørgensen


”Bøf & Vin har fået et godt fodfæste i Aalborg p.g.a. god kvalitet i mad til en fornuftig pris – Dygtige og meget imødekommende medarbejdere”
Poul Jensen


”Super lækkert mad og fantastisk betjening!! Fik sommermenuen – Forretten: en klassisk rejecocktail, som var pyntet så fin. Garneseringen var frisk og oksemørbraden var bare perfekt stegt. Prikken over i’et var den hjemmelavet hvidløgssmør! MUMS. Vil helt sikkert komme igen!”
Sandre Dyhr Nielsen


”En helt fantastisk oplevelse! En sommeraften i selskab med min søster blev brugt på denne hyggelige restaurant, hvor både mad og særligt betjeningen var i helt i top! En perfekt stegt steak og en virkelig venlig tjener er præcist dét, der kan få mig til at komme igen! Jeg vil helt sikkert anbefale stedet til andre! PS. Hvidløgssmøret var virkelig lækkert!”
Sabrina Dyhr Nielsen


”Fantastisk middag, super god og høflig betjening.”
Preben Andersen


”Rigtig god service. Rigtigt flot og velsmagende mad. Dejligt musik. Gode Rammer. Dejlig stemning og pris ok. Ps: Vi fik menu med 3-4 retter.”
Susanne Ørnbo


””Rigtig god service/betjening. Vi fik en sommermenu. Alt var helt perfekt. Bøffen var til en 5 ud af 5 mulige. Vi kommer helt sikkert tilbage, og anbefalede gerne stedet til andre. Tak for super god mad”
Per Michael Mortensen


”Super, lækker, hyggelig sted. Super betjening, et stort ”10” tal til jer. Kommer helt sikkert igen. God sommer.”
Lone Larsen


”Super lækkert, gode portioner, god service. Kommer helt sikkert igen.”
Mikal Hoppe


”Helt i top, dejlig mad, skøn betjening. Kommer igen og spiser. God tiramisu!”
Kenneth Fogh


”God betjening, god mad og fantastisk dessert 10.
Kristian Fogh


”Vi bestilte måneds menu. Det hele var meget fint. Betjeningen er også god. Kan varmt anbefale stedet.”"
Henrik Brinels


”Rigtig flot lokale, med god betjening. Maden er absolut i den bedre halvdel. Et sted hvor man skal prøve at spise. Vi kommer igen!"
Lars Pedersen


”Fortjent skamros: Hvis jeg nogensinde før har smagt et så fuldendt måltid, fortaber det sig i glemselens tåger. Smukt anrettet, perfekt stegt, grønsager perfekte, smagen uovertruffen, ingen extra krydderier nødvendige og de stegte kartofler: uhm… Serveringen ligeledes perfekt. Alle de der findes til dette sted!
Mange venlige hilsner "

Anne Kellermann, Nyborg


”Smuk og lækker mad i smukke omgivelser. Venlig og behagelig betjening!"
Lis Klitgaard


”Hyggeligt sted, lækker bøf og super dessert"
Lise Dam Mortensen


”Super, super god og lækker mad, som altid er godt varmt og veltilberedt. Super sød og yderst behagelig betjening. Man føler sig altid velkommen – næsten som en af familien.  ud af fem"
Maj-Britt Schmelling Hylle


”Dejlig mad. God og venlig betjening. 5 kokkehuer ud af 5!”
Maja Jensen”Det er 3. gang vi er her og spise, og den høje standard fortsætter med fantastiske bøffer.”

Tage Hylle


”Vi fik nr. 11 – det var til 5 gafler!!!”
Ole J. Nielsen


”Rigtig dejlig mad og god servering – 5 kokkehuer ud af 5.”
Judith K. Andersen


”Hyggelige lokaler. Dejlig mad – perfekte bøffer. Rigtig godt med varme støbejernstallerkner. Venlig betjening.”
Lene Ortmann


”Rigtig god service. Flot mad, som var godt varmt og der var rigeligt af det. Fin idé med støbejernstallerknen. Pæne og rene lokaler.”
Dorte Nielsen

 

”Byens Bedste Bøf!
I forbindelse med open-by-night i Aalborg, valgte min søster og jeg at besøge Bøf & Vin.
Lad mig understrege med det samme, at det var en stor og positiv oplevelse.
Jeg er selv en stor kød-elsker, og valgte derfor sommermenuen med oksemørbrad.
Aldrig har jeg smagt en bøf så veltilberedt. Kødet er uden tvivl af højeste kvalitet.
De andre steakhouse er ikke i nærheden af samme niveau som den bøf, jeg fik hos Bøf & Vin.
Ekstra bonus er den tilhørende salatbar. Her kan jeg specielt anbefale den hjemmelavede dressing - mums!
Alt dette serveret af et meget venligt personale, i en hyggelig atmosfære, samt ikke mindst til yderst fornuftige priser.
Ovenstående gør, at jeg med sikkerhed vil glæde mig til at vende tilbage til Bøf & Vin.
6/6 kokkehuer herfra.”
Brian Jung Jensen


”Spist og drukket på byens nyeste spisested Bøf & Vin lige over for det tidliger Bio5 en rigtig god 3 rets menu et lille hygge sted med sød, kønt, ungt og dygtig betjening. 4 stjerner fra mig, også rigtig hyggelig med mulighed for en god hyggesnak.
Lars B. Larsen – Aalborgs meget kulturelskene & madglade person